BIO Mąka jaglana
Mąkę jaglaną uzyskuje się z obłuszczonego ziarna prosa. Jej delikatny smak i lekko orzechowy aromat sprawia,idealnie pasuje do wyrobu naleśników, ciasteczek i innych wypieków. Mąka jaglana należycie łączy się z innymi mąkami, np: ryżową, orkiszową czy kokosową. Wspaniała na dodatek do zagęszczania zup, a także sosów.
Informacja o alergenach: W zakładzie są pakowane na dodatek sezam, gorczyca, soja, migdały, orzechy, produkty zawierające gluten i produkty zawierające SO2 (dwutlenek siarki).
zdjęcia produktu są zdjęciami poglądowymi i mogą się różnić od aktualnej partii.
firma stara się aktualizować na bieżąco wszystkie informacje zawarte na naszym sklepie www.badapak.pl, jednak informacje zawarte w opisie towaru mogą różnić się nieco, w zależności od aktualnej partii artykułu.
podane wartości zostały nam dostarczone od dostawców, jak także mogą być danymi literaturowymi.