Bułka tarta z mielonym nasionami lnu Bułka tarta z mielonym nasionami lnu właściwości Bułka tarta z mielonym nasionami lnu marki Marco Polo sprawi że, przygotowane z nią potrawy nabiorą nowego, wyjątkowego smaku. Jest to artykuł uzyskany ze zmieszania tartej, środkowej części specjalnie wypiekanego pieczywa pszennego z mielonymi ziarnami lnu. Ze względu na wysoką jakość bułki tartej, panierka ma jasny kolor, a zmielony len nadaje jej niepowtarzalny zapach i smak. Artykuł wyśmienicie sprawdza się jako posypka do gotowanych warzyw, dodatek do mięsa mielonego, panierka do mięsa smażonego i ryb i przysmaków dietetycznych. Można nią ponadto obsypać formę do pieczenia ciasta. Bułka tarta ze złocistym lnem mielonym genialnie przywiera do wybranych potraw, porównywalnie do efektów użycia mąki, a gotowane dania zyskują przyjemną chrupkość.
Spróbuj przyprawy w przepisie..... Kotlet wieprzowy to cienkie, zmiękczone kawałki wieprzowiny, które są panierowane i smażone. Bardzo modne danie w naszym kraju serwowane okresowo praktycznie w każdym domu. Kotlety wieprzowe są na tyle delikatne, że do ich zjedzenia nie trzeba choćby noża (niektórzy jedzą je nawet w kanapce).Czytaj dalej....
Chrupiący kotlet z piersi kurczaka w panierce panko jest to nietrudny do zrobienia i nad wyraz smaczny posiłek. Smażone danie na złoty kolor to doskonały przepis na rodzinny obiad. Kurczaka jest stałym elementem naszej diety. Warto doprawiać bułkę tartą i mąkę ziołami i przyprawami,choćby doprawiona solą i pieprzem smakuje wspaniale. Czytaj dalej....