Delikatny i aromatyczny likier, w którym subtelny smak kokosowych wiórków łączy się z gładką śmietanką otrzymywaną ze świeżego trydenckiego mleka. Dzięki łagodnemu profilowi i umiarkowanej zawartości alkoholu jest on nad wyraz sugerowany do lekkich, orzeźwiających koktajli.
perfekcyjnie stanie na wysokości zadania także jako napój podawany na zakończenie posiłku, czy jako składnik deserów i lodów. Najlepiej serwować w zmrożonej formie.
Historia firmy Marzadro rozpoczęła się w czasach powojennych, kiedy Sabina Marzadro postanowiła spełnić swoje obfite marzenie o posiadaniu destylarni. Swoją pasję rozwijała w oparciu o znakomitą grappę. Wspólnie ze znajomych kotlarzem zbudowała aparat destylacyjny, dzięki któremu mogła wykorzystywać ofiarowane przez winiarzy wytłoczyny po winogronach. Nie trzeba było mnóstwo czasu, aby jej wytrwałość i zaangażowanie oraz pomoc brata Attillo przyczyniły się do lokalnej sławy tworzonych poprzez nich trunków. W 1975 roku firma Marzadro odważyła się na pewną rewolucję i stworzyła grappą jednoszczepową. Zyskała ona znaczne zachwyt wśród klientów. Podobny odbiór spotkał likier na bazie grappy, w którym umieszczano ręcznie smakowite czarne jagody z Trentino. Artykuł ten zapoczątkował nową erę w rodzinnej firmie. Aktualnie zarządzona jest ona przez trzecie pokolenie Marzadro, którzy niezmiennie, z tym samym zaangażowaniem tworzą trunki z włoskim rodowodem.