Pyszny likier z alpejskiej serii kremowych, gęstych trunków. Crema Alpina Fragoline di Bosco łączy w sobie smak świeżych, w pełni dojrzałych truskawek z aksamitną śmietanką z wspaniałego mleka trydenckiego. Znamionuje się delikatną, różową barwą. W aromacie na dodatek uprzyjemnia wrażenia waniliową nutą, a na podniebieniu - pełnym smakiem soczystych poziomek w delikatnym kremie.
perfekcyjnie sprawdzi się jako napój na lepsze trawienie po posiłku, element pysznego koktajlu albo urozmaicenie lodów i deserów.
W ramach linii ukazały się także smaki: Crema Alpina Riviera dei Limoni i Crema Alpina Nocciola.
Historia marki Marzadro rozpoczęła się w czasach powojennych, kiedy Sabina Marzadro postanowiła spełnić swoje znaczne marzenie o posiadaniu destylarni. Swoją pasję rozwijała w oparciu o świetną grappę. Wspólnie ze znajomych kotlarzem zbudowała aparat destylacyjny, dzięki któremu mogła wykorzystywać ofiarowane poprzez winiarzy wytłoczyny po winogronach. Nie trzeba było mnóstwo czasu, aby jej wytrwałość i zaangażowanie oraz pomoc brata Attillo przyczyniły się do lokalnej sławy wyprodukowanych przez nich trunków. W 1975 roku marka Marzadro odważyła się na pewną rewolucję i stworzyła grappą jednoszczepową. Zyskała ona duże uznanie wśród klientów. Podobny odbiór spotkał likier na bazie grappy, w którym umieszczano ręcznie smakowite czarne jagody z Trentino. Towar ten zapoczątkował nową erę w rodzinnej firmie. Obecnie zarządzona jest ona poprzez trzecie pokolenie Marzadro, którzy niezmiennie z tym samym zaangażowaniem tworzą trunki z włoskim rodowodem.