Pyszna linia mlecznych likierów z włoskiej destylarni Marzadro. Crema Alpina Riviera dei Limoni proponuje cytrynowy, orzeźwiający profil, który wyśmienicie wpisuje się w charakter reprezentowanego kraju. Gęsty likier łączy owocową nutę dojrzewających w słońcu cytryn, które wzrastają nad brzegiem jeziora Garda - z aksamitnym smakiem swojskiej śmietanki. To zestawienie zagwarantuje nieszablonowe wrażenia na podniebieniu, powodując że Riviera dei Limoni jest wyjątkowo pyszna jednocześnie serwowana solo jak i podawana do owocowych deserów.
W ramach kolekcji ukazały się także smaki: Crema Alpina Nocciola i Crema Alpina Fragoline di Bosco.
Historia marki Marzadro rozpoczęła się w czasach powojennych, kiedy Sabina Marzadro postanowiła spełnić swoje pokaźne marzenie o posiadaniu destylarni. Swoją pasję rozwijała w oparciu o rewelacyjną grappę. Wspólnie ze znajomych kotlarzem zbudowała aparat destylacyjny, dzięki któremu mogła wykorzystywać ofiarowane przez winiarzy wytłoczyny po winogronach. Nie trzeba było sporo czasu, aby jej wytrwałość i zaangażowanie i pomoc brata Attillo przyczyniły się do lokalnej sławy wyprodukowanych przez nich trunków. W 1975 roku firma Marzadro odważyła się na pewną rewolucję i stworzyła grappą jednoszczepową. Zyskała ona obfite uznanie wśród klientów. Podobny odbiór spotkał likier na bazie grappy, w którym umieszczano ręcznie smakowite czarne jagody z Trentino. Produkt ten zapoczątkował nową erę w rodzinnej firmie. Obecnie zarządzona jest ona poprzez trzecie pokolenie Marzadro, którzy niezmiennie z tym samym zaangażowaniem tworzą trunki z włoskim rodowodem.