Fasola Jaś Tyczny BadaPak cechuje się smacznymi, pokaźnymi, białymi nasionami. Przy jej pomocy można przygotować niemało znakomitych potraw pomiędzy innymi fasolkę po bretońsku, sałatki, kotlety czy pasty z fasoli, zapiekanki, a także pasztety.
Fasolę Jaś BadaPak należy przed ugotowaniem moczyć w wodzie około 12 godzin. W tym czasie nasiona zwiększają swoją pojemność, dzięki temu gotują się szybciej, a także nie pękają.
Fasola biała to tradycyjna odmiana fasoli uprawianej niemalże na całym świecie. Akcentuje się niemało jej odmian, różniących się wymiarem i smakiem. Najbardziej znana w Polsce odmiana białej fasoli to Jaś.
Informacja o alergenach: W zakładzie są pakowane w dodatku sezam, gorczyca, soja, migdały, orzechy, produkty zawierające gluten oraz produkty zawierające SO2 (dwutlenek siarki).
zdjęcia artykułu są zdjęciami poglądowymi i mogą się różnić od aktualnej partii.
marka stara się aktualizować na bieżąco wszystkie dane zawarte na naszym sklepie www.badapak.pl, jednak dane zawarte w opisie artykułu mogą różnić się nieco, w zależności od aktualnej partii produktu.
przekazane wartości zostały nam dostarczone od dostawców, jak także mogą być danymi literaturowymi.